Oogchirurgie als oplossing voor uw aandoening

Niet elk oog werkt zoals het moet. Het gespecialiseerd team van onze oogkliniek helpt u waar mogelijk. Lijdt u aan een aandoening zoals bijziendheid, verziendheid, astigmatisme, leesbril of cataract, dan bent u bij Medifocus aan het juiste adres voor een behandeling op maat.

REFRACTIEFOUTEN

De meest voorkomende oogproblemen zijn refractiefouten zoals bijziendheid en verziendheid. De oorzaak hiervan is geen correcte of geen volledige focus in de ogen. Een bril of contactlenzen kunnen dit gebrek in zicht corrigeren. Oogchirurgie daarentegen pakt het probleem bij de kern aan en optimaliseert de lichtbreking in het oog, wat een bril of lenzen overbodig maakt.

 

TERUGBETALING

Medifocus is gecertificeerd als extramuraal centrum waardoor terugbetaling door het RIZIV van algemene oogcontroles en reguliere behandelingen, zoals cataractchirurgie, gegarandeerd is. Deze terugbetaling is dezelfde als diegene die u ontvangt na een behandeling in een ziekenhuis of een andere oogkliniek. De eventuele terugbetaling van brilvervangende chirurgie varieert naargelang de mutualiteit waartoe u bent aangesloten.

Maak online een afspraakof contacteer ons via +32 16 585958