Uw ooglaserbehandeling

AFSPRAAK BRILVERVANGENDE CHIRURGIE

Als u wilt weten of u geschikt bent voor ooglaserbehandeling of lensvervanging kan u via deze link een online afspraak voor een VOORONDERZOEK boeken . Indien u in de online agenda geen gepast tijdstip kan vinden, neemt u best contact op met ons secretariaat +32 16 585958. Eén week voorafgaand aan het vooronderzoek mag u geen contactlenzen meer dragen. Na dit onderzoek raden wij u af om zelf met de auto naar huis te rijden.

Maak een online afspraak voor een vooronderzoek

AFSPRAAK CONTROLE

Voor een CONTROLE NA DE CHIRURGIE kan u via deze link een afspraak maken bij onze oogarts. Als u in de online agenda geen gepast tijdstip kan vinden neemt u best contact op met ons secretariaat +32 16 585958.

 Maak een afspraak voor een CONTROLE

GELEGEN TUSSEN LEUVEN EN BRUSSEL

Met de auto

Mediclinic is gelegen vlakbij de E40 en de E314 en daardoor zeer makkelijk te bereiken met de auto. Zo is de reistijd per auto ongeveer 20 minuten vanuit Brussel, 5 minuten vanuit Leuven, 40 minuten vanuit Antwerpen en 40 vanuit Hasselt. Mediclinic heeft gratis parkeergelegenheid.

Met de trein

Mediclinic bevindt zich vlak bij het station Oud-Heverlee. De kliniek ligt op wandelafstand van het  station.

Met het vliegtuig

Ook internationale klanten kunnen bij Medifocus terecht voor een ooglaserbehandeling. De kliniek is het best te bereiken vanuit de luchthaven van Brussels Airport (Zaventem).  Aan Brussels airport neemt u een taxi naar Mediclinic. Deze taxirit duurt ongeveer 20 minuten, afhankelijk van het verkeer.