Uw ooglaserbehandeling

AFSPRAAK BRILVERVANGENDE CHIRURGIE

Als u wilt weten of u geschikt bent voor ooglaserbehandeling of lensvervanging kan u via deze link een online afspraak voor een VOORONDERZOEK boeken . Indien u in de online agenda geen gepast tijdstip kan vinden, neemt u best contact op met ons secretariaat +32 16 585958. Eén week voorafgaand aan het vooronderzoek mag u geen contactlenzen meer dragen. Na dit onderzoek raden wij u af om zelf met de auto naar huis te rijden.

Maak een online afspraak voor een vooronderzoek

AFSPRAAK CONTROLE

Voor een CONTROLE NA DE CHIRURGIE kan u via deze link een afspraak maken bij onze oogarts. Als u in de online agenda geen gepast tijdstip kan vinden neemt u best contact op met ons secretariaat +32 16 585958.

 Maak een afspraak voor een CONTROLE

GELEGEN TUSSEN LEUVEN EN BRUSSEL

Met de auto: Mediclinic is gelegen vlakbij de E40 en de E314 en daardoor zeer makkelijk te bereiken met de auto. Zo is de reistijd per auto ongeveer 20 minuten vanuit Brussel, 5 minuten vanuit Leuven, 40 minuten vanuit Antwerpen en 40 vanuit Hasselt. Mediclinic heeft gratis parkeergelegenheid.

Met de trein: Mediclinic bevindt zich vlak bij het station Oud-Heverlee. De kliniek ligt op wandelafstand van het  station.

Met het vliegtuig: Ook internationale klanten kunnen bij Medifocus terecht voor een ooglaserbehandeling. De kliniek is het best te bereiken vanuit de luchthaven van Brussels Airport (Zaventem).  Aan Brussels airport neemt u een taxi naar Mediclinic. Deze taxirit duurt ongeveer 20 minuten, afhankelijk van het verkeer.