100% veilige laserchirurgie

Locatie

Medifocus heeft haar gloednieuwe praktijk- en behandelruimte bij Mediclinic. We ontvangen u in deze hypermoderne maar geborgen omgeving waar we graag op een persoonlijke manier met u omgaan. De kliniek ligt in het groene Oud-Heverlee en is vlot bereikbaar via de E40, de E314 en openbaar vervoer. 

U plaatst uw wagen tijdens uw consultatie of behandeling op onze gratis parking. Mediclinic beschikt over een KIWA-kwaliteitscertificaat en voldoet aan de strengste S3-norm, wat uitzonderlijk is voor privéklinieken.

In januari 2014 werd onze kliniek gecertificeerd door de Werkgroep Exctamurale Chirurgie. Dit betekent dat een onafhankelijke organisatie ons gekeurd heeft op veiligheid, steriliteit en hygiëne. Omdat wij op alle vlakken voldoen aan de noodzakelijke criteria zijn mogen wij ons één van de Belgische extramurale oogheelkundige centra noemen.

Apparatuur

Met de Carl Zeiss MEL excimer laser en de VisuMax femtosecond laser hebben we de nieuwste generatie apparatuur in huis. Daarom kunnen we de reeds lang ingeburgerde ooglaserbehandelingen zoals PRK/LASEK en LASIK uitvoeren met een hoge precisie.

Medifocus is ook één van de weinige centra binnen Europa die het geheel nieuwe concept ReLEx smile aanbieden. Voor deze revolutionaire techniek komen ongeveer 80% van onze klanten in aanmerking. Dit type behandeling combineert een nog hogere precisie met een lager risico aan nevenwerkingen of complicaties.

Omdat we over alle mogelijke types laserbehandelingen beschikken, kunnen we samen met u beslissen welke techniek het beste bij u past. Maatwerk dus.

Maximale aandacht voor de patiënt

Mediclinic is verder stichtend lid van de vzw Belgian Society for Private Clinics. Deze organisatie ijvert ervoor dat enkel klinieken die investeren in veiligheid, kwaliteit en infrastructuur zich kunnen en mogen aanbieden als “privékliniek”.