Gecertificeerde oogkliniek nabij Leuven

Medifocus is gehuisvest in het gloednieuwe complex van Mediclinic, een privé oogkliniek die gevestigd is in Oud-Heverlee, tussen Leuven en Brussel. De hypermoderne infrastructuur van Mediclinic zorgt ervoor dat wij hoogstaande oogheelkunde kunnen aanbieden in een discrete en rustige omgeving.

GECERTIFICEERD OOGCENTRUM

Medifocus is gecertificeerd als extramuraal oogheelkundig centrum. Dit betekent dat de kwaliteit van ons werk is gecontroleerd door een externe, officiële keuringsinstantie. In België zijn er een 20-tal van dergelijke centra. Oogkliniek Medifocus is gevestigd vlak bij Leuven. Raadpleging en cataractoperaties worden derhalve ook door het RIZIV terugbetaald in ons centrum. Deze terugbetaling is hetzelfde als in elk ander ziekenhuis.

KWALITEITSCONTROLE

Het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van onze oogzorg is een continu proces. Medifocus streeft naar de hoogste kwaliteit van zorgverlening door het formuleren van vaste behandelprotocollen. Dit proces wordt continu door ons geëvalueerd. Toch zullen we de individuele patiënt niet uit het oog verliezen.

WETENSCHAPPELIJKE AANPAK

Al onze behandelingen zijn bewezen effectief en onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek. Onze medewerkers scholen zich meermaals per jaar bij om zo de laatste ontwikkelingen binnen de oogchirurgie te volgen. Deze kennis wordt dan in de praktijk omgezet. Zo verbeteren wij voortdurend onze zorgprogramma’s en resultaten.

Wilt u meer weten over onze oogkliniek of over onze behandelingen? Contacteer ons vrijblijvend of kom langs in onze oogkliniek in arrondissement Leuven.