Deel uw ervaringen met ooglaseren

Neem een kijkje bij onze getuigenissen en kom meer te weten over de ervaringen met ooglaseren bij Medifocus. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor ooglaserchirurgie? Neem dan contact op met onze kliniek.

 • Voor mij is dit verhaal een succes

  Zeer tevreden ben ik, daar ik finaal de stap heb durven zetten om mijn beide ogen te laten behandelen. Vandaag kan ik zonder hulpmiddelen mijn dagelijks leven leiden (alles gaat zonder bril). 
  Een medische ingreep kan steeds foutief aflopen echter ondervond ik het dragen van een bril steeds minder fijn.  Na een jaar heb ik de stap durven zetten om een ReLEx smile behandeling te laten uitvoeren. Deze behandeling had voor mij onmiddellijk de voorkeur omwille van de voordelen zoals  een snelle genezing.  Tevens na een gesprek met Dr. Van Cleynenbreugel omtrent de verschillende mogelijkheden was ik overtuigd dat ik enkel deze behandeling wou overwegen als mijn ogen zouden voldoen aan de vooropgestelde eisen van de ReLEx smile behandeling. Gelukkig was ik na het vooronderzoek omdat mijn ogen werden goedgekeurd voor een behandeling. Vermits ik me reeds mentaal had voorbereid om de ingreep te laten uitvoeren, was het fijn te horen dat ik niet te lang hoefde te wachten: De ingreep vond plaats te MEDIFOCUS, Oud Heverlee, België. Voor de ingreep werd de werkwijze duidelijk besproken en tijdens de ingreep bleven de instructies duidelijk. Rust en spanning waren in balans ;-). De opvolging ging zeer vlot en aangenaam. Met andere woorden ik heb een zeer goede ervaringen met de ReLEx smile behandeling (zonder complicaties) uitgevoerd door Dr. Van Cleynenbreugel gekend. Voor mij is dit verhaal een succes, al dient ieder voor zich de voor- en mogelijke nadelen te overwegen daar je maar één paar ogen hebt ;-). Ik kan alvast opnieuw volop genieten van het sporten en fietsen in een Belgische regenbui zonder ruitenwissers. Ik hoop je hiermee te hebben geholpen. Groeten en succes bij welke beslissing ook. 

  Vriendelijke groeten, 
  An Krauss
   

 • Nog geen moment spijt gehad

  Ik draag al sinds mijn tweede een bril en sinds mijn zestiende lenzen. Nu ben ik bijna 25 en sinds twee jaar had ik last van mijn lenzen. Terug een bril dragen, zag ik niet zitten. Daarom koos ik voor laserchirurgie en ik heb nog geen moment spijt gehad. Er werd mij een Relex-smile-behandeling voorgesteld en alhoewel die het duurste is, is het zijn geld waard. Ik heb enkel last ondervonden op de dag van de behandeling zelf. Dezelfde dag 's avonds kon ik alweer TV kijken. Nu, 6 weken na de behandeling, zie ik perfect! Geen last van droge ogen, geen last van (zon)licht! Het personeel is ook heel vriendelijk en kan antwoorden op alle vragen. Bij de ingreep zelf wordt je op je gemak gesteld en wordt er gezegd wat er gaat gebeuren. De ingreep zelf was ook niet pijnlijk, je voelt een beetje druk, maar het doet geen pijn. Ik zou het zeker iedereen aanraden!

  Anneke Raeymaekers

 • Volledig pijnloos

  Ik heb enkele maanden terug een Relex Smile operatie laten uitvoeren bij Medifocus en ben zeer tevreden over het resultaat. De operatie zelf is volledig pijnloos verlopen en nadien slechts zeer lichte irritatie. Ik kon al heel snel goed zien en nu enkele maanden later heb ik nog steeds perfect zicht. Ik ben zeer blij dat ik gekozen heb voor de Relex Smile ingreep bij Medifocus, zeker tijdens het sporten was het niet altijd makkelijk met een bril.

  Yannick Tordoir

 • The team and follow up have been very good

  Great experience so far. The ReLEx Smile technique was new to me and not proposed in other clinics. I somehow felt it was lees invasive and results after 6 weeks are very promising. The team and follow up have been very good.

  Alain Coletta

Pagina's