Leven zonder bril

Dankzij de veiligste oogchirurgie

Medifocus

Home

Expertisecentrum in oogchirurgie.

Een leven zonder bril en contactlenzen. Het is mogelijk. Met onze ooglaserbehandelingen en lensimplantaties combineren we de allernieuwste apparatuur en onze jarenlange ervaring om jou op een veilige en comfortabele manier van je lenzen of bril af te helpen. Een hoogtechnologische behandeling voor een goed zicht, helemaal op maat van jouw persoonlijke situatie. Je vindt Medifocus in Oud Heverlee, vlakbij Leuven en Brussel.

Goed zien in 3 stappen

Zichtcorrectie met nog meer precisie en minder bijwerkingen

Bij Medifocus werken we met de nieuwste generatie apparatuur voor ooglaseren. Zo bieden we als een van de weinige Europese centra het splinternieuwe concept ReLEx smile aan. Dit garandeert een hogere precisie en een lager risico op bijwerkingen en complicaties. Daarnaast gebruiken we de meest geavanceerde ICL lenzen en implantaten voor onze oogcorrecties en cataractoperaties. Daarom kunnen we bijna alle sterktes behandelen.

Oogonderzoek

Vertrouw op onze 20 jaar ervaring

Ons team staat klaar om jou de best mogelijke zorg te geven. Of het probleem nu bijziendheid, cataract of een leesbril is. Wij streven naar perfectie bij elke behandeling want voor ons is elke ingreep maatwerk. Onze behandelmethoden zijn vooruitstrevend en altijd in lijn met de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen. Zodat jij uiteindelijk de dagelijkse dingen zoals sporten, autorijden of de krant lezen weer kan doen zonder bril.

Ons verhaal

Streven naar perfectie

Ervaringen

Brice G.

Dr. Van Cleynenbreugel werkt zeer professioneel en toch persoonlijk. Ik ben (na drie maanden nog steeds) enorm tevreden van mijn behandeling (ReLEx smile). De verschillende contactpunten met zijn praktijk waren steeds duidelijk (website, informatie-brochures, consultaties etc.).

Lees de review

Brice G.

Dr. Van Cleynenbreugel werkt zeer professioneel en toch persoonlijk. Ik ben (na drie maanden nog steeds) enorm tevreden van mijn behandeling (ReLEx smile). De verschillende contactpunten met zijn praktijk waren steeds duidelijk (website, informatie-brochures, consultaties etc.).

Brice G. liet een reactie achter op Google. Bedankt, Brice G.!

Els

Na jarenlang gesukkeld te hebben met contactlenzen, ben ik op aanraden van een vriendin mij op een aantal plaatsen geïnformeerd wat betreft laserrefractie. Na het eerste controle onderzoek in Oud-Heverlee bij Medifocus, was het voor mij snel duidelijk dat ik voor dit centrum zou kiezen. ...

Lees de review

Els

Na jarenlang gesukkeld te hebben met contactlenzen, ben ik op aanraden van een vriendin mij op een aantal plaatsen geïnformeerd wat betreft laserrefractie.

Na het eerste controle onderzoek in Oud-Heverlee bij Medifocus, was het voor mij snel duidelijk dat ik voor dit centrum zou kiezen. Dr. Van Cleynenbreugel stelde mij meteen op mijn gemak door al mijn vragen rustig te beantwoorden wat mij meteen het nodige vertrouwen gaf om de ingreep te laten uitvoeren. De dag nadien heb ik meteen een afspraak vastgelegd.

Uiteraard was ik heel zenuwachtig de dag zelf maar dat bleek achteraf volledig overbodig. Dr. Van Cleynenbreugel en zijn assistente hebben mij zeer goed begeleid en stap voor stap uitgelegd wat er ging gebeuren.

De eigenlijke ingreep is van zeer korte duur. Voor je het goed en wel beseft, loop je uit de operatiezaal met al een behoorlijk goed zicht.

Van bijwerkingen heb ik zo goed als niets last gehad. En nu 2,5 maanden later vergeet ik vaak dat ik ooit een bril of contactlenzen heb moeten dragen. Een nieuw leven begint! En dat dankzij het professionele werk van Dr. Van Cleynenbreugel en zijn team. Dank jullie wel!

Els liet een reactie achter op Ooglasertrefpunt. Bedankt, Els!

Ziggy V.D.B.

Ik ben hier behandeld met de Relex Smile techniek, en kan dit aan iedereen aanraden. Hugo Van Cleynenbreugel is zeer professioneel, vriendelijk en duidelijk. Ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen, doen alle nodige controles en begeleiden je goed doorheen de uiteindelijke ingreep. ...

Lees de review

Ziggy V.D.B.

Ik ben hier behandeld met de Relex Smile techniek, en kan dit aan iedereen aanraden. Hugo Van Cleynenbreugel is zeer professioneel, vriendelijk en duidelijk. Ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen, doen alle nodige controles en begeleiden je goed doorheen de uiteindelijke ingreep. Ook na de ingreep laten ze jou niet aan jouw lot over, want er zijn verschillende controles ingepland om te controleren of alles goed geneest. Mijn ervaring was zeker positief, en het resultaat is verbluffend goed. Ik zie nu beter dat toen ik nog lenzen droeg.

Ziggy V.D.B. liet een reactie achter op Google. Bedankt, Ziggy V.D.B.!

Roel V.D.B.

Ik had er zelf nooit bij stil gestaan om mijn ogen via laserchirurgie te laten corrigeren. Tot ik meeging met mijn vrouw en het effect met mijn eigen 'ogen' zag. Na 15 minuten behandeling kwam ze zonder bril terug, dezelfde avond kon ze al tv kijken en een dag later reed ze met de wagen. Wonderlijk! ...

Lees de review

Roel V.D.B.

Ik had er zelf nooit bij stil gestaan om mijn ogen via laserchirurgie te laten corrigeren. Tot ik meeging met mijn vrouw en het effect met mijn eigen 'ogen' zag. Na 15 minuten behandeling kwam ze zonder bril terug, dezelfde avond kon ze al tv kijken en een dag later reed ze met de wagen. Wonderlijk!

Een jaar later heb ik beslist om ook de stap te zetten en ik kan het alleen maar aanbevelen.

Buiten zijn deskundigheid in dit gebied is Prof Van Cleynenbreugel heel sterk in de begeleiding van de patient doorheen het proces. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment en weet heel duidelijk wat je kan verwachten. Dit schepte het nodige vertrouwen om door te gaan en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad.

Roel V.D.B. liet een reactie achter op Google. Bedankt, Roel V.D.B.!

Charlotte C.

Deze ochtend mijn ogen laten laseren en heb nu echt van niks last meer. Ik kan al goed tv zien en heb al met de auto gereden (mag eigenlijk pas na 24u). Zeer tevreden dus. ...

Lees de review

Charlotte C.

Deze ochtend mijn ogen laten laseren en heb nu echt van niks last meer. Ik kan al goed tv zien en heb al met de auto gereden (mag eigenlijk pas na 24u). Zeer tevreden dus.

Ik had wel wat stress rond de feitelijke operatie. Het was een speciale ervaring maar eigenlijk niet erg. Top dus! Na de operatie waren mijn ogen duivels rood maar dit is na enkele uren al weggetrokken.

Charlotte C. liet een reactie achter op Facebook. Bedankt, Charlotte C.!

Waarom kiezen voor Medifocus?

Ruim 20 jaar ervaring in oogchirurgie en ooglaseren

Veiligheid gewaarborgd door hoogtechnologische apparatuur

Pionier in ReLEx smile, ICL, cataract en lensvervanging

Warme en stijlvolle setting

Persoonlijke aanpak

Klasse 1 operatiekamer met supersteriliteit

Medifocus wachtkamer

Vooronderzoek

Kom jij in aanmerking voor een laser behandeling of oogchirurgie?

Back to top